© Copyright Anya S Kolbjørnsen

Våre tjenester

  • Jeg vil i år også tilby julekort fotografering i stemningsfull natur

    550 norske kroner
  • Jeg vil i år også tilby julekort fotografering i stemningsfull natur

    550 norske kroner

Jeg gjentar tradisjonen  med julekort fotografering i stemningsfull natur. Kanskje ser vi nissen i år også?

Fotografen har trua, og pepperkakene på lur. Og selvfølgelig ser vi an, å prøver å finne snøen i år også.

Det er veldig viktig at alle er på plass litt før sin tid! Da slipper vi forsinkelser, og ingen mister sin plass.  Oppmøte sted vil bli sendt dagen før. tidligere var jeg på lygna og øverst i lynnebakka her på gran. 

Du får 1 høyoppløselig fil med print rett for 550,- eller 2 filer for 950,-

Skriv hvilken pakke du vil ha. Her kan du med andre ord lage så mange forstørrelser du vil. Men tenk kvalitet, og print profesjonelt. 

 

Jeg forbeholder meg retten til å flytte på tidspunkt om det ikke bookes midt på dagen. Fint om dere hjelper meg med dette ved å fylle inn der det mangler booking. Husk å oppgi all nødvendig informasjon ved booking. Mail adresse, telefon nummer, alder på barn og hvilken pakke du ønsker.

Kle barnet godt med ull underst. Strikk er alltid Gull! Vanter eller strikkevotter er lurt å ha. Når de små fryser på hendene, skal det ikke være lange tiden før de ikke vil mer. 

Fotografen velger ut filene og redigerer de ferdig før levering over mail. Faktura må betales før utlevering! Det er ikke bytterett på høyoppløselige filer! Det vil ikke være mulighet for å fotografere selv, da vil fotografen bli med på bildet ;) 

15x15 enkle kort hos meg koster 42,- pr stk ink konvolutt. Minste antall er 20 stk like. Korrektur sendes på mail om dere ønsker å bestille hos meg.

Jeg gleder meg, og håper det kommer mange barn i år også !