January 22, 2020

October 23, 2019

August 20, 2019

February 28, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Disse bildene fikk pris i Landskonkurransen NFF 2019

April 9, 2019

 Bronse Landskonkurransen NFF 2019 - "Dreamers" for nyfødtkunde

 

 

 

Jeg er så innmari takknemmelig langt inn i hjerterota for at jeg får lov til å fotografere å vise frem det kjæreste dere har! Det hadde verken blitt fotograferinger, priser eller verdens beste jobb uten dere! Tusen takk skal dere ha! For det er fotograferingene og møte med dere kunder jeg ser frem til. Det at konkurransen gikk bra er bare en enorm bonus, for da vet jeg at jeg er på riktig vei. Og at det jeg leverer til dere er av en viss standard, også i andre profesjonelle fotografers øyne. For det å være fotograf, kan være ett ensomt yrke i det daglige. Da er det godt å ha NFF, hvor man treffer andre likesinnede som heier frem andre kollegaer. Det er godt å vite, og som en liten vitaminpille for videre ideer. For det er det flust av. 

 

Landskonkurransen er Norges største profesjonelle konkurranse for yrkesutøvende fotografer, og blir arrangert av Norges Fotografforbund. Årets arrangement ble holdt i Drammen under Fotografi 2019. Og det var noen nervepirrende timer, da jeg så at to av bildene mine hang på veggen i utstillingen da jeg ankom hotellet.

 

Juryen i år var britiske Jim Lowe, svenske Åsa Deleau Wiklund, belgiske Joshua D’hondt, danske Laila Versemann, islandske Ragnar Axelsson, finske Vesa Tyni, danske Gunner Byskov, amerikanske Dana Cole, Ines Thomsen fra Østerrike, svenske Erik Hellquist, nederlandske Thomas Morel og finske Onni Wiljami Kinnunen.

 

Det ble 4 av 4 mulige priser. Tre hederlige omtaler og en bronse medalje for bildet "Dreamers". Sammenlagt i Norge ble det 21 plass av totalt 202 fotografer, og 808 innleverte bilder. Det ga meg en 2 plass totalt i Oppland og Hedmark fotograflaug, hvor Kirsti Hovde fra Lillehammer kom øverst. 

 

 

 Vilja 8 år har fotografert sin mamma med diplomer og medalje i studio (kanskje vi får enda en fotograf i familien?) 

 

 Hederlig omtale"Pearl" - for nyfødtkunde 

 

 Hederlig omtale "When I see my mom" - for kunde 1 års fotografering

 

 Hederlig omtale "Sisters" - personlig (mine barn) 

 

 

 

Takk enda en gang! Jeg gleder meg til neste år, uansett hvordan det går :)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 copyright Anya S Kolbjørnsen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon