January 22, 2020

October 23, 2019

August 20, 2019

February 28, 2019

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Sommerminner

January 22, 2020

 

Helt siden jeg var barn har jeg elsket naturen. Og fjellet det fikk bli en av mine største lidenskaper noen år senere. Jeg oppdaget at jeg kunne føle en frihet - en frihet som jeg ikke følte noe annet sted. Her kunne jeg bare være meg. Ikke prøve å passe inn. Ikke være flink. Ikke få til. For dette gikk av seg selv. Og med kamera rundt halsen fikk jeg en mestringsfølelse jeg aldri noensinne hadde følt maken til. Ikke fordi jeg var så flink. Men fordi det kom av seg selv. Komposisjoner, let etter lys, farger og vinkler. Det var så gøy. Og det er fremdeles gøy. 

 

Her er min lille sommerferie. Jeg reiste med valp og to barn på en to netters tur på Sognefjellet. Målet var ikke å gå så langt. Målet var å kose oss. Med sekken full av godteri og tordenvær i det fjerne la vi i vei. 

 

Det skulle vise seg å bli en helt fantastisk tur, selv om vi fikk tordenvær rett over oss som varte i 4 timer. Regn og haggel brydde vi oss ikke om. Vi fikk badet i brevann. Vi fikk luft tørka kliss nakne i fjellvind. Fenris fikk sin aller første overnattingstur. Og vi våknet til valpe rumpe i ansiktet flere ganger om natten. Det var så fint. 

 

Takk for turen til jentene mine. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 copyright Anya S Kolbjørnsen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon